vacatures

Vacature basispsycholoog 32-36 uur in Amsterdam en online

Wie zijn wij ?

GGZ Keizersgracht is opgericht in 2009 en is een stichting waarin wordt samengewerkt door psychiaters, psychologen, vaktherapeuten en psychotherapeuten. Wij bieden professionele, individueel gerichte hulp aan volwassenen en – in beperkte mate – aan kinderen.

Ons team verricht behandelingen binnen Generalistische Basis GGZ als ook Gespecialiseerde GGZ aan de Poolssprekende migranten, in onze locaties in Amsterdam en Voorburg.

Wie zoeken wij?

Om een optimale zorg voor onze patiënten te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een basispsycholoog voor onze vestiging in Amsterdam.

Daarbij zoeken wij psychologen die geïnteresseerd in de uitdaging om Poolssprekende patiënten te behandelen. Daarbij denk en handel je vanuit een duidelijke en geëngageerde mensvisie. Je kent jezelf. Professioneel en persoonlijk blijf je in ontwikkeling. Patiënten benader je vanuit een ‘open mind’ en met een warm hart.

  • Je bent direct of heel binnenkort beschikbaar
  • Je bent een basispsycholoog
  • Je spreekt vloeiend Pools en en beheerst de Nederlandse taal
  • Kennis van EMDR therapie of schematherapie is een pre
  • Je bent een teamspeler en werkt graag in een organisatie met een platte structuur
  • Specifieke kennis en ervaring met anderstalige patiënten is een pre
  • Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan;
  • Je zult samenwerken in kleine, enthousiaste teams van betrokken collega’s.

De functie

In de functie van basispsycholoog ben je verantwoordelijk voor:

  • Intakes en diagnostiek van de patiënten;
  • Behandelen van onze patiënten volgens onze zorgpaden onder regie van een regiebehandelaar en in een multidisciplinair behandelteam;

Dienstverband

Tijdelijke contract voor 32-36 uur met optie voor vast contract als de samenwerking goed bevalt. Minimale omvang van het contract is 16 uur. Neem contact met ons op ook als je minder dan 32 uur per week beschikbaar bent.

Werktijden

Ma t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur

Salaris

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO GGZ met ruime bijscholingsmogelijkheden.

Herken je jezelf in ons profiel en ben je toe aan een verdere stap in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling in een diverse omgeving? Neem contact met ons op of stuur je cv en motivatiebrief naar: secretariaat@ggzkeizersgracht.nl t.a.v. Maria Keizer

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Karolina Hoogstra-Jezierska, manager behandelzaken of met Maria Keizer, manager bedrijfsvoering tel. 020-627 35 57.

Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 15 mei 2023.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee instemt.

Bekijk de website in het Nederlands

Zobacz stronę w języku polskim