Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Keurmerk

GGZ Keizersgracht is opgericht in 2009 en is een samenwerkingsverband van psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. Wij bieden professionele, individueel gerichte hulp aan volwassenen en - in beperkte mate - kinderen (alleen in onze locatie Voorburg).

Het merendeel van onze medewerkers spreekt zowel Pools en Engels als Nederlands, wat de communicatiebarrière tussen een anderstalige patiënt en de therapeut reeds aan de start wegneemt. Omdat het aanbod aan behandeling in het Nederlands ruim voldoende is zijn wij genoodzaakt voorrang te geven aan Poolssprekende patiënten, die anders vrijwel nergens terecht kunnen.

Ons team verricht behandelingen binnen Generalistische Basis GGZ (alleen in locatie Voorburg) alsook Gespecialiseerde GGZ.

Wij ontvangen onze patiënten van maandag tot en met zaterdag en in meerdere steden. 

De behandelingen in onze praktijk worden door de Nederlandse basis zorgverzekering vergoed. De patiënten zijn verplicht om jaarlijks het ‘eigen risico’ te betalen.

Vanaf 2015 wordt de therapie van kinderen en jeugd georganiseerd in samenwerking met de gemeenten waar de patiënt is geregistreerd. De therapieën voor deze groep worden dan niet meer door de verzekeringsmaatschappijen vergoed. Hieraan zijn nog veel voorwaarden gekoppeld. Om in aanmerking te komen voor deze therapie kunt u het best eerst contact opnemen met onze praktijk.

Een verwijsbrief van de huisarts is noodzakelijk om u in onze praktijk te registreren. Het verwijsbriefformulier om naar uw huisarts mee te nemen kunt u hier vinden. Op de pagina VOOR PATIËNTEN vindt u meer informatie over onze praktijk.

Wij geven ook advies aan scholen en instellingen die te maken hebben met aanpassingsproblemen van Poolse kinderen in een nieuwe omgeving.

Wij organiseren regelmatig open seminars voor bv. huisartsen en andere geïnteresseerden om de problematiek van de, in Nederland wonende en werkende Polen toe te lichten. Dit vooral in het kader van de GBGGZ. Wij doen ook mee aan seminars die door andere instanties worden georganiseerd en waar wij onze met anderen ervaring kunnen delen en uitbreiden.