Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Keurmerk

Vanwege interne studiedag is GGZ Keizersgracht op 8 november 2019 gesloten. Op maandag 11 november zijn wij vanaf 9 uur open.

Ons excuus voor eventuele ongemak.

Andere nieuws:

GGZ Keizersgracht opent voor nieuwe patiënten

GGZ Keizersgracht neemt vanaf 10 juli 2019 weer nieuwe patiënten aan voor onze locaties Amsterdam, Voorburg, Utrecht, Deventer. Onze locatie Eindhoven is gesloten. Wij hebben contracten met alle verzekeraars in Nederland of met de koepels waarin die verzekeraars vaak samen werken. Die contracten beperken ons soms in het aantal patiënten dat wij mogen helpen.

Daarom gelden er bepaalde regels voor de inschrijving van patiënten.

Die regels zijn als volgt: 

Voor locatie Amsterdam, Voorburg, Eindhoven Utrecht en Devente rnemen wij nieuwe patiënten aan met verwijsbrief voor BGGZ en SGGZ.

U kunt uw geldige verwijsbrief van de huisarts naar ons versturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij gaan u zo spoedig mogelijk informeren of wij u mogen behandelen in verband met onze contracten met verzekeraars en hoe lang de wachttijd is voor de intake en de therapie.

Inschrijven doen wij in principe alleen als we de patiënt een tijdige intake kunnen bieden (binnen 4 weken). Dat geldt eveneens voor een tijdige start van de eventuele gewenste behandeling: we streven er naar dat therapie binnen 3 a 4 maanden kan starten.