Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Keurmerk

In verband met een grote aantal aanmeldingen is de wachttijd bij onze GGZ voor de intake langer dan 10 weken en wachttijd voor therapie langer dan 4 maanden. Daarom is registratie bij GGZ Keizersgracht actueel niet mogelijk.  Als u een geldige verwijsbrief van u huisarts hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeraar voor de wachttijdbemiddeling. Uw verzekeraar is verplicht om de juiste zorg voor u te vinden.Meer informatie over uw rechten hier: https://www.nza.nl/contact/informatie-voor-patient-en-verzekerde/zorgplicht-hoe-krijg-ik-de-zorg-die-ik-nodig-heb  

Informatie voor onze patiënten in verband met Corona-virus. 

De uitbraak van het coronavirus heeft ook binnen de locaties van GGZ Keizersgracht geleid tot extra maatregelen.  Deze gelden vanaf maandag 16 maart 2020.

Beperkte bereikbaarheid van GGZ Keizersgracht 

Wij blijven zo veel mogelijk behandelingen via beeldbellen/telefoon aanbieden. Alle patiënten met individuele afspraken in maart worden door ons geïnformeerd over een mogelijkheid om de behandeling via beeldbellen/telefoon te laten doorgaan.  Afspraken waarbij deze optie nog niet mogelijk is (groepstherapieën, EMDR, intakes, sommige afspraken bij startende therapieën e.o.) zijn tot 31 maart geannuleerd. Zodra het weer mogelijk is zullen wij deze afspraken opnieuw, zo spoedig mogelijk inplannen. 
 
Ons secretariaat blijft iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9 tot 16 uur. U kunt herhaalrecepten bestellen of een telefonische afspraak maken met uw behandelaar.  Zodra de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden verminderd, hervatten wij uiteraard zo spoedig mogelijk fysieke afspraken op onze locaties in Amsterdam en Voorburg. 
 
Wij hopen op uw begrip en blijven samen met al onze behandelaars telefonisch en via Skype zo veel mogelijk voor u bereikbaar.
 
Uw GGZ Keizersgracht Team