Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Keurmerk

16-03-2022 Aanmeldstop voor nieuwe patiënten in Voorburg, aanmeldstop in Amsterdam nog steeds van kracht

Vanaf 16 maart 2022 is GGZ Keizersgracht weer open voor nieuwe patienten op de locatie Voorburg. In Amsterdam geldt er nog steeds, vanaf 4 januari 2022 een aanmeldstop. De wachttijd voor therapie in Amsterdam en in Voorburg is langer dan 16 weken. U kunt bij uw verzekeraar terecht, om hulp te krijgen bij het zoeken van een andere instelling. Wij gaan op onze website erover informeren wanneer wij weer open zijn voor nieuwe patienten. 

Voor wie is onze zorg niet geschikt?

Wij kunnen geen behandeling bieden voor mensen met acute psychische klachten en in crisis.  Zij  hebben intensievere behandelvorm incl. eventuele ziekenhuisopname nodig, die wij niet kunnen bieden. 

Daarnaast, indien u antwoord op een of meer van de onderstaande vragen 'ja' is, dan is de GGZ Keizersgracht waarschijnlijk niet de juiste instelling voor u. U kunt met u huisarts overleggen bij welke instelling u het beste terecht kunt.

1. Bent u meerdere malen in behandeling geweest voor een verslaving?

2. Bent u meerdere malen vanuit een crisis opgenomen geweest in een psychiatrische instelling?

3. Bent u momenteel in een juridische procedure verwikkeld die betrekking heeft op uw klachten?

4. Heeft u, gerelateerd aan uw klachten, behoefte aan hulp bij financiële problemen, bij problemen met instanties, bij juridisch kwesties e.d.?

Gebruik aub het verwijsformulier van onze website. U kunt hem hier downloaden.

 GGZ Keizersgracht