Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Keurmerk

GGZ Keizersgracht neemt vanaf 10 juli 2019 weer nieuwe patiënten aan voor onze locaties Amsterdam, Voorburg, Utrecht, Deventer. Vanaf 29 juli 2019 is onze locatie in Eindhoven ook al open voor nieuwe aanmeldingen. Wij hebben contracten met alle verzekeraars in Nederland of met de koepels waarin die verzekeraars vaak samen werken. Die contracten beperken ons soms in het aantal patiënten dat wij mogen helpen.

Daarom gelden er bepaalde regels voor de inschrijving van patiënten.

Die regels zijn als volgt: 

Voor locatie Voorburg nemen wij nieuwe patiënten aan met verwijsbrief voor BGGZ en SGGZ.

Voor locatie Amsterdam, Eindhoven Utrecht en Deventer nemen wij alleen patiënten met een verwijsbrief voor Gespecialiseerde GGZ (SGGZ).

U kunt uw geldige verwijsbrief van de huisarts naar ons versturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij gaan u zo spoedig mogelijk informeren of wij u mogen behandelen in verband met onze contracten met verzekeraars en hoe lang de wachttijd is voor de intake en de therapie.

Inschrijven doen wij in principe alleen als we de patiënt een tijdige intake kunnen bieden (binnen 4 weken). Dat geldt eveneens voor een tijdige start van de eventuele gewenste behandeling: we streven er naar dat therapie binnen 3 a 4 maanden kan starten.