Nieuws

25-10-2023 Onze contracten met de verzekeraars in 2023

GGZ Keizersgracht heeft contracten met alle koepels, waaronder alle Nederlandse verzekeringsmerken vallen. Hier vindt je de overzicht van alle verzekeringsmerken:

Sommige koepels geven ons contracten met omzetplafond. In verband met het bereiken van omzetplafond hebben wij aanmeldstop voor klanten van CZ, Achmea, ASR en MENZIS tot einde van 2023.

Wijn hebben ook aanmeldstop voor klanten van VGZ.
Wij hebben al deze verzekeraars naar een ophoging van het omzetplafond voor 2023 gevraagd. Uitsluitend de koepel VGZ heeft ons verzoek tot ophoging van het plafond afgewezen, waardoor wij gedwongen zijn om tot einde van 2023 een aanmeldstop voor alle personen verzekerd bij deze merken van de koepel VGZ in te voeren.

Door dit besluit van VGZ moesten wij, tot onze grote spijt, reeds geplande intakes van de VGZ koepel verzekerden annuleren en patiënten op die op de behandeling wachten informeren dat hun behandeling niet eerder dan in januari 2024 kan beginnen. Dat is tegenstrijdig met ons beleid en met de landelijke treeknormen voor de wachttijden in de GGZ sector.

De contractering voor 2024 begint in september 2023 en loopt tot eind november dit jaar. Pas daarna kunnen wij bekend maken met welke koepels onze instellingen een contract heeft gesloten en of er een omzetplafond geldt.

Heeft u vraag over dit bericht, dan kunt hem via e-mail aan: m.keizer@ggzkeizersgracht.nl versturen.


Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee instemt.

Bekijk de website in het Nederlands

Zobacz stronę w języku polskim